Från i lördags

Två bilder från äppelmarknaden
 
Så idag är det måndag igen. Jag har haft en riktigt mysig helg, det var så skönt att komma ifrån allt.
Idag har jag i alla fall varit i skolan som vanligt och sen gjorde jag läxor och dansade. Inget speciellt alltså. Det känns lite sorgligt att jag redan längtar till nästa helg men aja. Ni får ha det så bra och så hörs vi imorgon dårå
 

What does the fox say?

 
Jag slår vad om att ni redan har hört denna låten & sett videon men jag känner att jag bara måste göra detta inlägget (hehe?). Detta är ju en sådan där låt som man antingen hatar eller älskar. Jag måste tyvärr säga att jag inte är ett så stort fan av den men det beror på att jag hade den "på hjärnan" i typ två dager. Det var så sjukt störingt. Trodde jag skulle bli knäpp hahahah. Sen går alla andra runt och utbrister titt som tätt "What does the FOX say? Dingdingdingding...." & det gör ju inte saken bättre. 

Life is too complicated in the morning

 
Denhär gulliga lilla skylten har jag i min fönsterkarm. Texten säger exakt vad jag tänker varje morgon hahah. Men det är i alla fall riktigt skönt att det är FREDAG. Ha en toppen helg älsklingar!

Jag pluggar på

 
Idag har jag varit super stressad, jag vet inte riktigt varför. Men det bror kanske på att vi har så sjukt många prov de kommande veckorna. WÄ! Gillar inte prov för jag blir alltid så himla nervös. Sitter och jobbar undan mina läxor eftesom jag inte kommer ha tid i helgen. Jag ska ut med familjen i husbilen, vi ska till Kiviks äppelmarknad. Tro det eller ej men det är riktigt mysigt. Men jag kommer inte ta med datorn så det blir tidsinställd inlägg imorgon och på lördag. Enjoy! 

Kolla Klockan

Till höger en MK klocka och till vänster en klocka från jfr.se
 
Här kommer ett litet klocktips (eh?). Aja, jag vill i alla fall ha en klocka. Suktar efter en Michael Kors klocka, den som är på bilden. Men eftersom den kostar ganska mycket (well, iaf. för mig för jag kan inte spara XD) så har jag nästan bestämt mig för att beställa den till höger som ser typ lika dan ut men som bara kostar 129 kr. Inte för att jag tror att kvaliteten är så bra men men...

Fall Fire

 
 

Fly away

Dunväst från New Yorker, hoddie från HM, tröja från Zara, jeans från JC och Converse
 
Okej, eftersom det börjar bli riktigt kallt ute nu så tyckte jag det var dags att börja använda min härliga vita dunväst. Jag var hemma hos Emelie tillsammans med några andra och pluggade i eftermiddag. Inte för att vi fick så mycket gjort hahahah. Men jag är i alla fall klar med allt som behövde göras. † ha det bra nu  
 

Emporia

Hej hej. Idag var jag på Emporia med mamma. Handlade inte så mycket men det var super mysigt ändå. Sen åt vi lunch på mitt favvo ställe Joe and the Juice, nam nam! 
 
 
 

Friday

Sitter och äter lite middag. Det blev en baguette med kyckling, tomat, avokado, mozzarella och pesto, mums! Ska dra iväg på ett dansgenrep. Vi ska nämligen dansa på Kulturnatten i Lund imorgon. Ha en go FREDAG nu alla, pöss pöss
 

Torsdag 19/9

 
Hej. Så idag har det inte hänt något särskilt, jag har bara varit i skolan och sådant. Har uppdaterat både min iPhone och min iPad till iSO 7 och det funkar bra. I början så var jag helt förvirrad men men, haha. Har ni gjort något kul idag? 
 

Room Inspo

Jag håller på att göra om mitt rum. Men projektet har avstannat nu när jag måste spara alla mina pengar. Jag satte ihop ett litet collage med bilder från we❤it så att ni kan se vad det är jag har tänkt mig. 
 
Aja, idag har jag i alla fall inte några läxor. Hatar egentligen att blogga om läxor, det är ju så sjukt tråkigt. Men det känns som att jag knappt har tid att göra något längre, hehe.
 
 

15:19

 
Hej, nu sitter jag och gör läxor, som vanligt haha. Nej men sen ska jag iväg och dansa. Ha det så bra!
 
 

Min kamera


Här är min kamerautrustning.
Min kamera är en Nikon D3100. Har haft den ett tag och jag gillar den verkligen. Sen har jag två objektiv till den, ett NIKKOR AF-S DX 18-55mm ED och ett TAMRON AF 70-300mm TELE-MACRO. Det lilla objektivet (NIKKOR) är det som jag vanligtvis använder. TELE-MACRO:t använder jag sällan eftersom det är stark zoom. Jag har kameran och objektiven i en vanlig svart kameraväska. Har också ett stativ.

Lördags kväll

 
Vi satt ute igår till middagen. Herre va mysigt det var! Helt mörkt och med massor av tända ljus. Det var inte så kallt heller så det funka super. Aja, idag ska jag fortsätta med lite läxor och jag ska planera lite inlägg så att det inte blir samma bloggtorka som i veckan. Ha det så bra nu dårå, puss

Fredag

Jag vet att uppdaterningen har varit så sjuk dålig denna veckan men jag har haft så mycket att stå i. Till att börja med har jag haft typ ett ton läxor, sen fyllde min lillasyster 12 år i onsdags, jag har varit till tandläkaren två gånger, en gång för att kolla hål och en gång för att slipa lite tandsten. Sen var det också skolfoto idag. Ew va ful jag jag kände mig! Well, nu jag jag lägga mig ner i soffan och inte resa mig till på måndag, haha nej men jag tänker inte göra något speciellt i helgen iaf.  
 
Haha kladdig spegel

Keep on dreaming

 
Jaha, då har ännu en vecka börjat. Är så sjuuuuuukt trött idag, fattar knappt att jag inte somnade i skolan haha. Sitter och tittar på lite CSI, fast nu tänker jag göra mig iordning och krypa ner i sängen.
 
Idag fick vi veta att det ska vara skolfoto på fredag, JAG VILL INTE! har ju inget att ha på mig heheh.
 

New In

 
Kom nyss hem från Center Syd, köpte denhär koftan på HM. Köpte också en vit vest som ni får se i ett inlägg lite längre fram. Det kommer inte bli så mycket shoppande den närmaste månaden då jag måste spara mina pengar till Berlin och USA. OMG vad jag längtar!

Hallon Smothie

 
Sitter och dricker en hallon smothie till frukost. Jag och mamma ska strax iväg och handla lite och sen ska jag bara slappa tills jag ska iväg på dans ikväll. Vi hörs senare puss

Flower Power

 
Idag är en helt vanlig torsdag. Vi slutade vid 16:20 och sen hade jag ju läxor så jag har inte hunnit med att göra något annat förens nu. Ska ta lite glass och mysa framför lite TV. På bilden ser ni en gullig liten bukett som står på marbordet just nu. Ha det så himla bra, puss.
 

Outfit Collage

 
Här är ett litet höstcollage som jag slängde ihop åt er. Hoppas alla har det bra, ses!
 

Nybakade Scones

 

Hösten 2013

Har ni något speciella saker inbokade i höst? Jag har framförallt två, Berlin med klassen och två veckor i USA med familjen. Vi åker till Berlin i mitten av Oktober, även om vi bara kommer vara borta i typ två dagar så är jag så sjukt taggad! Sen på höstlovet och veckan efter sticker jag till Florida. Åh gud, vet ni hur länge jag har velat åka dit?! Har aldrig varit där förut.

Det finns bara ett problem med allt detta, var i hela världen ska jag få alla pengar som behövs ifrån? Som ni kanske fattar så har jag planerat att shoppa en del...haha

Bilder från Weit


RSS 2.0